Att välja den stilen som passar en själv när man ska renovera kan vara otroligt svårt då det inte alltid är enkelt att veta vad det är som passar och vad man kan behålla av det man tidigare haft.

Det finns generellt tre olika sätt och det är att behålla det gamla och blanda in nytt och modernt för att få en lite blandad känsla men här måste man veta vad det är som man kan behålla av det gamla och framförallt hur modernt som det passar med .

Det jag föredrar är att riva ut allt och byta ut allt för att få en modern och minimalistisk känsla i hemmet och det gjorde jag senaste gången jag renoverade hemma och det var faktiskt efter att ha läst lite på inredningsstilar.com som jag bestämde mig för det.

Det tredje sättet är helt enkelt att skita i allt vad stilar heter och ta den blandning som passar helt för ens egna personlighet oavsett om man andra människor kommer att tro att du är galen vilket egentligen är det jag rekommenderar men då modernt och minimalistiskt är det som passar min personlighet så valde jag självklart den vägen.

Slutligen gäller det att välja det som funkar med en själv och som man kan leva med i många år och man ska då inte välja något som är populärt bara för att det är populärt.